onsdag 27 augusti 2008

Knäppgökar

Världen är full av idioter. Men bankrånare brukar vara lite dummare än andra. Svenskan har en skön artikel om några dumskallar i Göteborg som (under några korta minuter) kände sig som George Clooney.

En annan knäppskalle, jag kallar honom Snuskjätten, brukar sitta på tåget till Stockholm från Västerås. Han är typ två meter lång och har ett sjukt neurotiskt förhållande till sin dator. Han hänger över bordet och över sin dator med armbågarna utåt och knappar som en amfetaminstinn tokjävel. Dessutom har han inte tid att vänta på att datorn jobbar ibland. Så då måste han smaska på sina fingertoppar. Högt och ljudligt. Otroligt äckligt. Och när han inte gör det så slamrar han med sin VPN-dosa alternativt 3G-modem. Långsamma modem -> mera smask på fingertopparna eller mera slammer med dosan.

Igår satt jag bredvid honom och tänkte: "Bredvid den här tokstollen tänker jag inte sätta mig igen". Så vad hände imorse? Jorå vettni, det fanns bara en plats i hela kupén. Och ni gissar rätt. Bredvid Snuskjätten.

Han borde köpa sig en andraklassbiljett.

Inga kommentarer: