fredag 26 oktober 2007

Åttiotalsdans #3


Careless Whispers är förmodligen en av de bästa låtarna nånsin. Och hör sen! Man kan fråga sig varför vi ända sedan 86 fått lära oss genom de fina magasinen att såna som George Michael ska man akta sig för. Det där är musik för småtjejer och Ibizabögar. Well. Då är jag väl småtjej då. Och Ibizabög.

När det är en minut kvar av videon till Careless Whispers så får vi se en helt underbar åttitalsdans (rubriken!) av Mr Michael. I motljus dessutom. Man blir knottrig. Jag vill se Den oändliga historien och leka med Stjärnornas Krig-gubbar (det var på den tiden då Star Wars fortfarande hette Stjärnornas Krig) igen.

Det är lite roligt att mannen som gett "nollan", "tönten" och "oduglingen" ett ansikte, Andrew Ridgeley, inte syns en endaste sekund i videon.

Har även gått igenom Listen Without Prejudice vol 1(1990) ikväll och den är fan jävligt bra den med. Jävligt 90. 90 = bra alltså.

4 kommentarer:

tessan sa...

jag har'n på vinyl. listen without prejudice alltså. fö det enda skivköp före 20 års ålder jag inte rodnar av.

sandra sa...

Blev så lyssningssugen att jag genast var tvungen att gå ut i vardagsrummet och dra igång vinylskivan. Som för övrigt är brorsans. Men som jag har fått.

Pierre sa...

Den finns ju överallt! Klassiskt!

Anders Larsson sa...

jag har den också... hemma i härnta någonstans...