tisdag 23 januari 2007

Människa eller band?

Imorse kunde man läsa i DN att Kirsten Dunst ska spela Blondie i nån sorts film som kommer snart. Jag funderade på om hon skulle göra en sån där rolig grej som Eddie Murphy brukar göra i sina filmer. Alltså spela alla roller själv. Men sen kom jag på att det nog var en felskrivning. Det är nog bara Debbie Harry hon ska porträttera. Och inte hela bandet.
Övriga nyheter från DN: Justin Timberlake ska spela Jamiroquai, Camilla Henemark ska spela Sade, Nicolas Cage spelar Pink Floyd och Meatloaf ska spela Rolling Stones.

Parfymen kommer på film. Snittat 56 på metacritic och det är väl inte jättebra. Det som är coolt med boken är ju just mustigheten i återgivningen av miljöerna och hur dofterna påverkar huvudpersonen. En av kritikerna hävdar att just detta missas av regissören och det verkar ju inte så lyckat. Sen kanske man inte ska störa sig på att de pratar engelska i fransk 1700-talsmiljö heller? Jag pratade ju till exempel svenska med några fransoser i lördags och det gick ju jättebra (tyckte jag då iaf).

Inga kommentarer: